Despre noi - Schimb valutar Arad

Tresor Exchange & Amanet

Tresor Exchange & Amanet  este o instituție financiară nebancară amplasată in Arad, accesibilă pentru toată lumea datorită poziționării si prețurilor noastre.

Tresor Exchange & Amanet este una dintre cele mai serioase si avantajoase pentru clienți din acest domeniu. Avem experiență si oferim servicii și evaluare de calitate. Ne mandrim cu o diversificare a obiectelor ce le acceptam ca garanție, de la aur pâna la obiecte electronice, electrocasnice sau mașini, evaluate la un preț corect în funcție de cel al pieței, plata fiind pe loc cu bani cash.

Comisionul cerut de noi este unul mic, ceea ce ne ajută să avem foarte mulți clienți fideli care doresc să lucreze in continuare cu noi.

Acestea fiind spuse, dacă ai nevoie urgent de lichidități cu un comision minim, alege Tresor Exchange & Amanet și nu vei fi dezamăgit.


 


Echipa - Schimb valutar Arad

 

 Bernadetta Farago
 amanetar

 

 

 

 

Gheorghita Maryana
 Mariana Gheorghita
 amanetar

 

 

 

 

Giorgiana Gaspar
Giorgiana Gaspar
 amanetar

 

 

 
 

 


Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.